Glas vervangen?

Van Delft Glas is 24/7 telefonisch bereikbaar

> 010 - 458 89 67

Ruit kapot gegaan?

Wij zijn er binnen 30 minuten

Is je ruit gebroken en wil je die zo snel mogelijk laten repareren? Ruitschade door inbraak, wat moet ik doen?

Van Delft Glas staat 24 uur per dag voor je paraat om je ruit af te dichten. Neem contact met ons op en wij dragen er zorg voor dat je kapotte ruit met spoed wordt afgedicht zodat je weer met een gerust hart kunt gaan slapen.

Wat gebeurt met mijn melding?

Via het telefoonnummer 010 - 458 89 67 kom je terecht bij één van onze medewerkers. Je melding wordt aan de hand van een aantal gerichte vragen snel in het systeem verwerkt, zodat de glaszetter die het dichts bij je in de buurt is direct naar je toe kan komen. Omdat de meest relevante gegevens al telefonisch behandeld zijn, kan de glaszetter direct op de juiste wijze in actie komen.

Noodvoorziening plaatsen

Van Delft Glasservice is binnen 30 minuten aanwezig om je gebroken ruit af te dichten met een noodvoorziening. Hieronder twee voorbeelden van aangebrachte noodvoorzieningen; een afgedichte deur en een afgedicht raam.

Grote voorraad vlakglas

Wij vervangen elk type ruit. Wij hebben een grote voorraad vlakglas zodat wij je zeer snel kunnen helpen. Andere typen zoals dubbelglas (isolatieglas) worden besteld en kunnen wij snel leveren.

Bel ons direct: 010 - 458 89 67

Social Media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

Betaalmethoden

Contact

Kompasstraat 28
2901 AM Capelle aan den IJssel

Telefoon 010 - 458 89 67

Scroll naar boven